Home Даване на втори шанс Как да си върнем любимия в 13 стъпки
Как да си върнем любимия в 13 стъпки
Написано от izneviara.com   

Как да си върнем любимия в 13 стъпкиНаскоро прочетох книгата на д-р Мая Живкова „Как да си върнем любимия в 13 стъпки”. Бих казал, че книгата представлява добра комбинация от наука и езотерика, добри световни практики и личен опит. В нея има доста препратки към известни автори, чудесно вплетени към нашата действителност и практически приложими. Повечето от нещата, които ще прочетете, може да са ви познати под една или друга форма, но тук ще ги намерите добре подредени и практически насочени.

 

Докато я четях, аз всъщност поизтупах прахта от някои позабравени, но важни знания, свързани с отношенията между мъжа и жената и особено с личностното развитие. Другият ефект лично за мен беше, че сложи в ред някои лутащи се насам-натам мисли.


Възможно ли е във всяка ситуация да си върнем любимия? Според мен по-скоро не. В голяма степен, защото всъщност самите ние нямаме желание за това. Другата причина се крие в другия човек – все пак необходими са двама за една връзка.


Най-парадоксална обаче е ситуацията, при която ние горещо искаме да върнем обратно любимия човек и от своя страна той също е добре настроен към идеята. Често точно тогава правим множество грешки, които ни отдалечават, вместо да ни приближат към него. Често резултатът е окончателна раздяла и съпътстващите я негативи.


Книгата „Как да си върнем любимия в 13 стъпки” би могла да бъде полезна именно в този етап. Тя дава систематичен поглед към главните стъпки, които биха помогнали за възобновяване на общуването във връзката и подобряването на отношенията. Научете още за книгата или я купете...

 

 

 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.