Home Признаци за изневяра
Няколко признака, които показват, че ТЯ ти изневерява
Написано от izneviara.com   

Признаци, че тя ти изневеряваКогато става дума за изневери, жените са доста по-изобретателни от мъжете. Най-вече защото имат притеснителната способност да забелязват детайли. Това тяхно умение ги прави доста добри в прикриване на всякакви следи, включително от изневяра. (Вниманието към разни дребни за нас неща ги прави и умели в разкриването на изневерите).

Само че и най-внимателната жена може да пропуска някои неща. Ако имаш съмнения в честността на своята половинка, виж нашия списък с 10 знака, че тя ти изневерява. Води си записки и ако приятелката ти отговаря на повечето критерии, може би е време да си поговорите.

Ключовото във всички 10 знака е някаква промяна в поведението й.

 
Изневярата при жените
Написано от izneviara.com   

 

“След като проучвах женската сексуалност в продължение на повече от десет години, мога честно да кажа, че повечето вярвания в обществото за жените са силно изкривени и много от тях са напълно погрешни.” (Michelle Langley, автор на книгата “Женската изневяра”)

изневяра при жените

Връзките при жените в днешно време следват много предвидима схема:

 

 

• Притискат мъжете за обвързване
• Взимат това, което искат от връзката
• Губят интерес към секса
• Привлечени са от някой друг
• Започват да изневеряват
• Стават сърдити и негодуващи
• Започват да казват на партньора си, че имат нужда от време за почивка
• Обвиняват техният партньор за поведението си... и евентуално, след като направят себе си и всички около себе си отчаяни от изневярата си, но обикновено след дълъг период от време, те прекратяват връзката или брака си.

 

 

 
Няколко признака, че ТОЙ ти изневерява
Написано от izneviara.com   

Няколко признака, че ТОЙ ти изневеряваКогато един мъж изневерява, съществуват няколко признака, по които да разпознаете това. Тяхното наличие, заедно или по отделно, е сигурен знак, че половинката ви кръшка.

Без никакви очевидни причини рязко променя външния си вид

Много мъже не държат особено на хигиената си. Ако преди време ви е отнело доста време да научите съпруга си да се баня поне веднъж на ден, а напоследък той прави това и сутрин, и вечер (особено вечер, когато уж отива на по бира с приятелите), имайте едно на ум. Също и когато изведнъж подмени гардероба си, а на етажерката в банята се появи нов парфюм, закупен без вашето мнение, до което досега е било важно за него.

 
Внимание мъже! На път сте да загубите жена си!
Написано от izneviara.com   


Внимание мъже! На път сте да загубите жена си!

Ако описаните по-долу симптоми съществуват вече във вашата връзка, то

 

ВНИМАНИЕ МЪЖЕ: вие сте на път да загубите жена си съвсем скоро! Не се шегувам!

Симптоми:

- Тя често ви се сърди. Поводите обикновено са дребни.
- Каквото и да направите, тя все е недоволна от вас. Дори да направите точно това, което тя иска от вас – пак сте в немилост.
- Обвинява ви за всичко лошо, случило се във вашата връзка от започването й до ден днешен.
- Обвинява вас за лошото си поведение към самите вас.

 

 
Причини за изневярата
Написано от izneviara.com   

Причини за изневярата

Психолозите твърдят, че най-разпространената причина за изневярата е нещастието. Нещо липсва в живота на изневеряващия, нещо не го задоволява, някои обещания не са изпълнили, така че той е нещастен и чрез изневярата си се “само-лекува” чрез намиране на връзка навън. Основният проблем обаче идва не толкова от факта на еднократната изневяра. Основният проблем идва от пристрастяването към постоянното отвличане на вниманието от проблемите в семейството или въобще това, което аз наричам "основната връзка". Изневеряващите не осъзнават, че с това си поведение действат още по-деструктивно върху връзката и това води дори до още повече проблеми.

 
Повече за изневярата
Написано от Стоян Георгиев   

Белези за изневяра

"Защо правите от изневярата чак такъв проблем?" - попита ме наскоро един водещ-психолог от българско телевизионно шоу. Намекът му беше породен от изказването ми, че една двойка се нуждае от време, за да се възстанови след изневярата. Всъщност, едни от най-отчаяните хора, които са ми се обаждали за консултация, са били индивиди, чийто мъж/жена са скочили в леглото с някой друг. Мъже и жени от всякакви икономически прислойки, дори преуспяващи бизнесмени, установили че партньорът им кръшка. И знаете ли коя е най-често срещаната фраза, която съм чувал в подобни ситуации? "Всичко изгуби значение за мен." или "Светът се срина".

Белези на изневярата

 

Фактите са, че изневярата оказва опустошителен ефект върху индивида, семейството като такова и разбира се, върху децата на двойката, преживяла изневяра. Разбира се, процесът към възстановяване е напълно осъществим, но той съвсем не е толкова лесен и бърз.

 

 
Десетте РЕАЛНИ причини за изневяра
Написано от izneviara.com   

Десетте РЕАЛНИ причини за изневяраДискусията дали хората по природа са моногамни или не сигурно ще продължи, докато човешкия род го има на тази земя. Факт е, обаче, че почти всеки се чувства предаден, когато му изневерят и ревнивците държат по-големия дял в населението.

Когато се случи така, че единият от двамата партньори потърси интимната компания на трети, най-често хората си го обясняват с клишето "Сигурно нещо му/й е липсвало, за да изневери." Това не винаги е така. Причините, поради които човек може да кривне от правия път са най-разнообразни.

 
Причини за раздялата
Написано от izneviara.com   

Причини за раздялатаШансовете за развод при първите бракове е 67 % за период от 40 години. Половината от разводите се случват през първите седем години. Според някои проучвания процентът на развод за повторните бракове дори е по-висок с 10 % от този за първите. Шансовете да се разведете са толкова големи, че е напълно логично да се погрижите за брака си дори и в момента да не сте пред развод.

 

За разделите при двойките, които живеят на семейни начала, е трудно да има статистически данни, но можем да предположим, че там нивото на раздяла е сходно. Защо процентът на разводи и раздели е толкова висок? Ето няколко причини, които оказват влияние върху тези цифри.

 
Женската изневяра – шопинг на гени
Написано от izneviara.com   

Женската изневяра – шопинг… на гениСексът е един от най-могъщите инстинкти, които ние притежаваме. Ние сме получили от нашите предшественици този силен импулс да си намерим половинка и да създадем деца.

Как изглеждаме? На какво миришем? И какво притежаваме, което може да привлече идеалната половинка? И какви сили ни карат да ревнуваме и отмъщаваме?

Мъже и жени споделят едно и също основно желание да правят секс и да създадат деца. Но нашите тела са много различни. Това значи, че ние търсим много различни качества в перфектните ни партньори.

 
Признаци за изневяра
Написано от izneviara.com   

 

Признаци за изневяраОще в началото ми се иска да кажа, че да търсиш постоянно признаци за изневяра в своя партньор е болестно състояние и най-добре е да се обърнете към специалист. Постоянното натякване “Ти май ми изневеряваш, а?”, “Онзи защо ти звъни в къщи?”, “Ти я гледаше все едно я искаш!”... и прочие такива реплики от второкласен филм, всъщност имат обратен ефект. Дайте кредит на доверие на вашия партньор и му вярвайте, защото той също ви вярва и ви обича.


Причината да пиша за “Някои признаци за изневяра” е, че все пак изневерите се случват и когато съвсем случайно се натъкнете на някой сериозен признак, може би ще искате да научите повече. Колкото и да е глупаво, признаците на хората, които се впускат в изневяра са изумително често повтарящи се и дори може да се каже класически.

 


Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.