Home Признаци за изневяра Внимание мъже! На път сте да загубите жена си!
Внимание мъже! На път сте да загубите жена си!
Написано от izneviara.com   


Внимание мъже! На път сте да загубите жена си!

Ако описаните по-долу симптоми съществуват вече във вашата връзка, то

 

ВНИМАНИЕ МЪЖЕ: вие сте на път да загубите жена си съвсем скоро! Не се шегувам!

Симптоми:

- Тя често ви се сърди. Поводите обикновено са дребни.
- Каквото и да направите, тя все е недоволна от вас. Дори да направите точно това, което тя иска от вас – пак сте в немилост.
- Обвинява ви за всичко лошо, случило се във вашата връзка от започването й до ден днешен.
- Обвинява вас за лошото си поведение към самите вас.

 

 

- Казва ви и ви показва, че се чувства като жертва.
- Често е негодуваща, обидена, намусена, “дръпната”.
- Напоследък е загубила донякъде или съвсем интерес към секса с вас.
- Казва ви, че може би имате нужда от почивка един от друг.
- Казва ви, че не издържа повече така.
- Казва ви, че има нужда от време “да намери себе си”.
- Виждате я, че плаче тайно.

Има и други признаци, но схванахте общата идея...

ВНИМАНИЕ МЪЖЕ: вие сте на път да загубите жена си съвсем скоро! Събудете се от дрямката! Спрете да си завирате главата в пясъка. Вашата жена е на път да ви напусне или да накара вас да си отидете. Скоро няма да имате семейство и може би ще виждате децата си само за няколко часа в седмицата. Не подценявайте сериозността на положението нито за момент. Жена ви планира скорошна раздяла. Ако не си тръгне тя, то ще направи живота ви такъв ад, че накрая вие ще вземете решение да си тръгнете.

Какво да НЕ правите?

Не се подмазвайте. Не се умилквайте. Не се хващайте за жена си като удавник за сламка. Не я задушавайте с любовта си. Знам прекрасно, че я обичате много... За съжаление тя не го чувства. И дори да го чувства, не дава пет пари за това. Тя се чувства жертва. Жертва на вас и вашата връзка. Тя се чувства като затворник и единствената й мисъл е да избяга, да забрави. Може дори да опита глупости като алкохол, наркотици, лекарства, безразборен секс, самоубийство. Независимо, че ви казва, че не прекарвате достатъчно време със семейството си, тя всъщност не ви иска в момента наоколо. Иска почивка от вас. Тя се чувства притисната от вас и вашият внезапен възобновен интерес към нея. Тя иска да я оставите на мира, може дори физически да се отвращава от смешните ви усилия. Повечето мъже в тази ситуация реагират по един и същи начин – започват да се прибират навреме в къщи, да готвят, чистят, перат, да прекарват повече време с децата, да се интересуват от хобито на жена си, да търсят разговори с нея, да й угаждат, да я поощряват да излиза и вижда с приятели... Мъже, дълбоко в себе си вие знаете, че започвате да губите жена си, нали? Паниката ви кара да се чудите какво да направите, мозъка ви е нагрят до червено, опитвайки се да намери “решение”. Като начало се успокойте и спрете да търсите решение – такова няма. Няма готова рецепта. Сегашната ситуация е резултат от натрупване на малки неща от години. Да се “оправят” нещата може да отнеме много време. Но като начало – престанете да правите смешни усилия да й се харесате по ТОЗИ начин. По-скоро бъдете себе си и бъдете честни с нея, пък “каквото сабя покаже”. Тя ви е харесала преди време, защото сте били себе си. Сега не ви харесва, защото с времето сте започнали да изневерявате на себе си. Може би е добра идея да посетите семеен консултант или курс.

 

 

 

Коментари 

 
-2 #9 Orhidea 2019-03-03 12:21
Още едно мнение, че написаното в статията са пълни глупости. Жената е много търпелива по природа и дори и да страда, почти никога няма да направи стъпката да си тръгне от мъжа. Може би ако не срещне друг, но за това трябва доста късмет и шанс от съдбата, така да се каже, защото в такива моменти жената не е търсеща и е сляпа за мъжете наоколо. Тя е вглъбена във връзката си и страда и търси решение. Това е женската природа. А това, че това поведение предвещавало раздяла, не е вярно. Това поведение е на обидена и наранена жена, но не означава автоматично раздяла. Жената до последно се опитва да възстанови нещата и този, който си тръгва, е мъжът, защото тя вече не е щастлива както преди, защото мъжът не може (или не иска) да я накара да се чувства така.
 
 
+1 #8 Иван Иванов 2018-06-23 13:03
Моята жена ми изневери преди една година, в продължение на 2 месеца се среща с любовника си 3 пъти, до колкото ми е известно. Относно написаното по-горе смея да твърдя, че автора е го е написал с мои думи- абсолютно точно. Към момента сексуалния ни живот е с честота 3-4 пъти месечно, като преди това в рамките на около 7 години е бил 1-2 месечно. Това което се случва сега в интимните отношения е, че го прави с мен, но без никаква страст. Вероятно го прави, за да не се разделим. А дали продължава да се срещне с друг за мен остава загадка. За това моя съвет към мъже с подобна история е да си хванат любовница.
 
 
+7 #7 Вени 2016-10-21 21:18
Според мен нарушената комуникация между двама е основния проблем. Да можем да говорим с партньора за нещата, които ни нараняват спокойно, без натякване и изискване за ефект и незабавно действие от негова страна е добра възможност.В училище трябва да се учи предмет "комуникация между хората". Има прости правила, които можем да усвоим. Но не трябва и да забравяме, че рецептите са идея за решение, а истинското намиране на изход от някаква трудна ситуация си е творчество. Затова -успех на търсещите, не унивайте, решението вероятно ви чака някъде наблизо, само трябва да се успокоите и да отворите себе си за него.
 
 
0 #6 мериян 2015-05-22 19:34
и аз съм на също мнение със катя . моля за съвет! осъзнавам че до някаква степен и аз имам вина за случвалото се
 
 
+1 #5 Rita 2013-03-11 03:23
Razbiram napalno. no ako e obratnia variant ? Az sam s dalag brak.no neshtata se obarkaha mnogo samo zashtoto toi reshi da opita neshto razlichno...Razdelihme se za izvestno vreme, varna se no prodalji vrazkata si... Iska da ne zagubi semeistvoto si ,no i drugata... Losho se jivee s takava misal che toi e bil i s druga i te sravniava vinagi...
 
 
-3 #4 Vesko 2012-07-28 05:48
saprugata mi izneveri posle se varna pri men kato mi kazva che e izbrala men i nikoga poveche niama da otide pri drug.neznam moje bi vina imam iaz i tia,no kak da viarvam che niama da se povtori a ia obicham tolkova mnogo i tia go znae prekrasno.daite savet.blagodaria
 
 
+9 #3 Катя 2012-07-20 22:34
Аз на мъжа си не изневерявам,а по това,което сте описали-аз отговарям на всички критерии..
Аз съм такава,защото той ме прави нещастна и невероятно самотна..
до изневяра няма да се стигне,но до развод напълно вероятно..нещата са на косъм, женени сме от 3 години,а не можем да се гледаме,а за секс да не говорим...много е сложно,явно не е моят човек,но от това не искам да страда нашето дете,това е основното,което ме задържа при този мъж..той не ме разбира,критику ва всичко в мен(от външният вид и характера до домакинството), по вашите критерии-той явно ми изневерява..но по тази логика и аз на него,а не е така..живея в агония,а нямам силата да я преустановя
 
 
+8 #2 Веско 2012-02-22 14:47
А дали не ви е модулирала до там, че вече да няма какво да променя във вас и да е загубила интерес.
 
 
+4 #1 sweet puppy 2011-04-24 20:25
Това са пьлни глупости. Ако сте на пьт да загубите жена си, бьдете до нея, изслушвайте я, подкрепяйте я и се надявайте да не е кьсно. Всяка жена си е мислела да напусне мьжа си поне ведньж без той да знае. Може вашият случай да е такьв.
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.