Home Признаци за изневяра Няколко признака, които показват, че ТЯ ти изневерява
Няколко признака, които показват, че ТЯ ти изневерява
Написано от izneviara.com   

Признаци, че тя ти изневеряваКогато става дума за изневери, жените са доста по-изобретателни от мъжете. Най-вече защото имат притеснителната способност да забелязват детайли. Това тяхно умение ги прави доста добри в прикриване на всякакви следи, включително от изневяра. (Вниманието към разни дребни за нас неща ги прави и умели в разкриването на изневерите).

Само че и най-внимателната жена може да пропуска някои неща. Ако имаш съмнения в честността на своята половинка, виж нашия списък с 10 знака, че тя ти изневерява. Води си записки и ако приятелката ти отговаря на повечето критерии, може би е време да си поговорите.

Ключовото във всички 10 знака е някаква промяна в поведението й.

 

Сменила е общите планове с нейни

Доскоро приятелката ти е обмисляла плановете ви за Нова година още от лятото и е правила резервация за Свети Валентин по Нова година. От известно време обаче общите планове не са й най-силната страна. Вместо да обмисля романтичен уикенд с теб, тя прави планове за себе си - почивка само за нея, социален живот, който не включва теб, срещи с нови приятели и т.н. Купила е билети за театър, без да те пита дали си свободен, и като се окаже, че ти си зает същата вечер, тя обявява, че ще намери с кого да отиде.

Държи се по-зле с теб

Ядосва ти се лесно, мрънка по всякакви поводи, изглежда вечно недоволна от нещата, които правиш. Такъв тип поведение може да означава, че ти изневерява - като ти се кара за разни неща, тя успокоява сама себе си, че ти не си чак толкова перфектен и всъщност изобщо не заслужаваш нейната вярност.

Станала е потайна

Докато преди е нямала нищо против да ти разказва надълго и нашироко какви са плановете й за деня, къде ще ходи и какво ще прави, сега сякаш не обича да говори за такива неща. Не й е приятно да я питаш за плановете й, нито как е минал денят й.

Запъва се на елементарни въпроси

Въпрос от сорта на „Какво прави в обедната си почивка?" и „Защо ти беше изключен телефонът днес следобед?" я карат да се запъва и замисля повече от обикновено. Понякога дори ти се ядосва и ти се сопва с нещо от сорта: „На теб защо ти трябва да знаеш?"

Бельото й удвоява количеството си

Когато започнат нова връзка, жените обръщат особено внимание на външния си вид. Един от начините да увеличат сексапила си за новата си любов е да си накупят ново бельо. Не просто един-два нови сутиена, а всякакви мрежести, дантелени, изрязани и т.н. неща, които досега не си виждал в гардероба й.

Но най-същественият знак не е, че си купува ново бельо - то може да е за теб все пак. Най-същественото е, че не се интересува от твоето мнение, не ти показва новите си черни чорапи, не те пита какво мислиш за тези прашки. Иска й се да е секси, но очевидно не за теб.
Обновява си гардероба и вида си
Жена ти сменя любимите си дрехи с други в напълно различен стил. Започва да цени  марковото бельо, а  косата й изглежда винаги страхотно. Тя може би ти изневерява, но ето едно предупреждение за параноиците: ако има нова работа или просто се налага да общува в нов социален кръг, тя най-вероятно  не ти изневерява. Ако прави всичко това заради теб, размърдай се, обърни й внимание, направи й комплимент, защото тя не ти изневерява. Или поне все още.
Фризьор, нов грим, нов имидж - и всичко това, отново, без да иска да знае ти какво мислиш по въпроса.

Става особено грижовна

При различните жени изневярата дава различни странични ефекти. Докато някои ще станат лоши с теб, други по-скоро ще се опитат да притъпят чувството си за вина, като ти угаждат и се държат добре дори и в случаи, когато ти по собственото си мнение не го заслужаваш. Понякога следва смяна на поведението ту в едната, ту в другата посока,

Изпада в истерия, ако те види близо до телефона си

Колкото и да е внимателна в прикриването на следите си, тя трудно ще избегне следите в телефона. Съобщения, обаждания от непознат номер или от приятелка, за която ти не си чувал - тези неща не винаги могат да се скрият. Ако тя изпада в ужас, когато се пресегнеш към телефона й да видиш колко е часът, може би има нещо.

Сексът е по-скоро изключение

Ако тя си има нова тръпка, има вероятност сексът с теб да не е сред приоритетите й. В миналото и двамата сте се държали в леглото като диви животни по време на размножителния им период, но сега единственото, което получаваш е гърбът й, когато се опиташ да започнеш сексуалната игра.


Забравя за теб

Датите, които преди е помнела наизуст, сега си минават, без тя да забележи - годишнината ви например. Имате уговорка тя да ти звънна в определено време, но тя изглежда забравя. Всъщност в един момент разбираш, че тя не забравя дати и уговорки, ами направо забравя за теб.
Разбираш, че те лъже
Хващането в лъжа е важен знак затова, че ти изневерява или най-малкото, че не е искрена с теб. Когато откриеш, че човекът, на който си се доверил напълно, те лъже, със сигурност ще изпиташ гняв, безсилие, яд, тъга. Имай предвид, че който е готов да излъже веднъж, би го направил отново. И то с лекота и без угризения.
Вече не те критикува
В доброто старо време на нея й пукаше за теб, какво правиш, какво казваш, как се държиш. Пукаше й, че пиеш или че си напълнял. Но сега май за нея няма значение дали си жив или мъртъв, нито пък се стреми да променя навиците ти и поведението ти. Може да се е примира или отказала да те променя, което една влюбена жена, никога не прави, или пък е намерила някой друг, който не притежава твоите грехове и лоши качества.

 

Прекъсва контактите ти със семейството й

Нейното семейство се е превърнало в това, което е: Нейното семейство. Причината може да е, защото допълнителната бариера, може да улесни евентуалната раздяла или пък използва семейството си, за да се прикрива. Роднините й може да не са наясно какво се случва, точно колкото и ти, и е твърде вероятно да не подкрепят действията й.

 


Основното във всички тези знаци е промяната в поведението й. Ако забележиш промяна в някои от нещата, които описах, може би е време да се замислиш по въпроса и да си поговориш с половинката си.

Все пак недей да правиш прибързани заключения - всяко едно от тези 10 неща би могло да има и друго обяснение, особено ако е временно. Най-добрият начин да разбереш е един откровен разговор.

(част от статията използва материали от http://mishki.log.bg)

 

 

 

Коментари 

 
0 #9 Демис 2020-11-12 10:08
27] Чули сте, че е било казано: "Не прелюбодействув ай".[28] Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействув ал с нея в сърцето си.[29] Ако дясното ти око те съблазнява, извади го и хвърли го; защото по-добре е за тебе да погине една от телесните ти части, а не цялото ти тяло да бъде хвърлено в пъкъла.[30] И ако дясната ти ръка те съблазнява, отсечи я и хвърли я; защото по-добре е за тебе да погине една от телесните ти части, а не цялото ти тяло да отиде в пъкъла.[31] Още било казано: "Който си напусне жената, нека й даде разводно писмо".[32] А пък Аз ви казвам, че всеки, който напусне жена си, освен по причина на прелюбодейство, прави я да прелюбодействув а; и който се ожени за нея, когато бъде напусната, той прелюбодействув а.
 
 
+1 #8 Анонимен 2019-10-27 03:13
Моята отговаря на всички описания, но с течение на нещата и времето, всякаш аз не се интересувах от това как се развива съвместният ни живот. Дойде денят в който вече си имаме дете на 3г. и осъзнавам, че не е трябвало изобщо да създаваме това дете. Сега в момента съм пред дилемата дали да си тръгна от това семейство или да продължа да живея с нея, само заради детето. Между нас нещата са толкова загрубяли - караме се като кучета и на последак тя се държи че все едно ме няма. Не чува нито една моя дума нито един мой съвет. Прави си квото си иска, секса винаги е бил мъка или на бързо. Е вече не издържам и аз съм човек....
 
 
+4 #7 666 2018-02-15 13:49
Бившата ми отговаря на всичките признака.До ден днешен отрича да има друг.Не сме заедно година и половина,при нея остана детето.Сега съм щастлив с друга жена.
 
 
+10 #6 Живко 2016-09-17 08:58
Една жена ко не може да намери поне 10 минути от дена за мъжа си,от безценното си време,по-добре си заминавай.
 
 
+9 #5 е-николов 2015-06-27 11:32
шамар и ритник в задника не се колебай предателя е винаги предател мисли първо за себеси никакви пречки деца!
 
 
+8 #4 toni 2014-11-19 13:40
лошо лошо лошо: явно при много маже е така както и при мен. всичките тези точки описани по горе моята жена ги покрижа , дали ми изневерява знае само тя за сега. живота ни се промени коренно не даржи толкоз на семеиството си колкото на работата имаме и дете на 3 години (кои ли е бащата) постояахо ми се сърди като поискам да знам каде ще ходи (през свободното си време) защото то си било само за нея а не за цялото семеиствоза да си остана в кащи да гледам детето защото тя обещала на неина приятелка да и помогне да си избере рокля.или само двете да ходят на театър за мен нъамаше предложение или купен билет.с колегите си правят накакъв банкет аз не сам поканен при всичко дето съм я водил с мен на всички мои сбирки от което никога не се е оплакала.за добро или лошо това дете дето го отглеждаме ме държи да не си тръгна и аз . и не виждам смисъл да обичаш човек (жена )която не държи на теб и семеиството си .защото тя била наи важна и всички сме на заден план .дали ми изневеря .как да рзбера
 
 
+16 #3 Орльо 2013-11-07 22:32
За съжаление изход от тази ситуация няма. Отдавна съм по този път и опитах всичко, което може да се опита. Ефектът и резулатата е, както вероятно се досещате,0.
Направих и опит за развод преди няколко години и още се чудя и ядосвам защо го спрях. Явно така ще си продължат нещата. Не мога да си намеря приятелка, защото не мога да играя двойна игра. Явно и в това отношение съм от губещата страна. Остава дъщеричката, в която ми е утехата. А това за ласки, любов, секс, което прочетох по-горе - всъщност това какво беше... ?
 
 
+18 #2 дранг 2013-03-17 16:13
Моята отговаря на всички описания, но с течение на нещата и времето, всякаш аз не се интересувах от това как се развива съвместният ни живот. Дойде денят в който вече си имаме дете на 11месеца, и осъзнавам, че не е трябвало изобщо да създаваме това дете. Сега в момента съм пред дилемата дали да си тръгна от това семейство или да продължа да живея с нея, само заради детето. Между нас нещата са толкова загрубяли - караме се като кучета и на последак тя се държи че все едно ме няма. Не чува нито една моя дума нито един мой съвет. Прави си квото си иска, секса винаги е бил мъка или на бързо. Е вече не издържам и аз съм човек, и аз искам милувки, внимание,благи думи,разговори, секс не на бързо,
 
 
+12 #1 qnica 2011-04-11 14:38
tova e napalno vqrno
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.