Home Признаци за изневяра Няколко признака, че ТОЙ ти изневерява
Няколко признака, че ТОЙ ти изневерява
Написано от izneviara.com   

Няколко признака, че ТОЙ ти изневеряваКогато един мъж изневерява, съществуват няколко признака, по които да разпознаете това. Тяхното наличие, заедно или по отделно, е сигурен знак, че половинката ви кръшка.

Без никакви очевидни причини рязко променя външния си вид

Много мъже не държат особено на хигиената си. Ако преди време ви е отнело доста време да научите съпруга си да се баня поне веднъж на ден, а напоследък той прави това и сутрин, и вечер (особено вечер, когато уж отива на по бира с приятелите), имайте едно на ум. Също и когато изведнъж подмени гардероба си, а на етажерката в банята се появи нов парфюм, закупен без вашето мнение, до което досега е било важно за него.

Той променя отношението си към вас

Ако преди е бил изключително ревнив към вас и е побеснявал от ревност при всеки поглед, който чуждите мъже хвърлят към вас или към всяка минута закъснение след работа, но вече това не му прави впечатление, има нещо гнило.

Ако преди е харесвал всичко във вас – от стила на обличане, до кулинарните ви умение, а сега ви намира кусури за най-малкото (за прегорелите във фурната картофи, например), критикува ви за щяло и не щяло, значи вероятно подсъзнателно той ви сравнява с някоя друга и се опитва да издигне на пиедестал нея, зачерквайки вас от живота си.

 

Започва да прекарва много време на „работа”

Оправданията са безкрайните срещи, преговори. В най-лошия случай мобилният му телефон започва често да бъде изключен или извън покритие. Появява му се внезапно командировка до съседни градове. Доста типично за мъжете.

 

Появява се "нов колега"

Изведнъж се появява "нов колега", който започва да звъни на съпруга ви по всяко време на денонощието. И вашият кръшкач хуква на кафе, на по бира или на вечеря с мнимия колега. Уж по бизнес, по работа... Айде, бе! Когато поискате да ви запознае с новия му колега, той се оказва или прекалено зает, или вече уволнен, или пък...

 

Носи мобилния телефон навсякъде със себе си

Ако не се разделя със слушалката дори и в банята и тоалетната, вероятно се страхува, че по това време може да звънне ТЯ или да изпрати смс. Разговорите в съседните стаи, далеч от вас, също са съмнителни.

Компютрите и чатовете

Изведнъж започва да се застоява твърде много пред компютъра. И да си общува в чата със "съученици от университета". А опитите ви да надникнете зад рамото му, водят до скандал.

Промени в секса

Сексуалните ви живот се превръща в изключително монотонен и онова нещо върху спалнята се случва твърде рядко. Явно това за него вече е твърде досадно занимание. И как няма да е, когато той изразходва енергията си извън семейното ви ложе. Има я и обратната страна на монетата. Ако до преди време мъжът ви е бил скучен в секса, а изведнъж започне да ви кара да експериментирате и да изпробвате пози, които преди не сте практикували.

Колата му

В колата му непрекъснато намирате забравени вещи. А позицията на дясната седалка, която по принцип е позиционирана за вас, често изменя местоположението си.

(част от статията използва материали от http://mishki.log.bg)

 

 

 

Коментари 

 
+9 #2 Татяна 2012-09-27 12:43
Във влака една жена каза, ако мъжът ви започне да ви посяга, значи има любовница. Мисля, че също е вярно.
 
 
+2 #1 any 2012-07-16 07:53
Абе кой ги пише тези статии ? Писна ми от непрофесионалис ти и самозвани многознайковци.Дано някой не ви чете и не ви повярва.Та по-горе сте описали едно средностатистич еско българско семейство, обаче с 15-18 годишен брак, например.Ами тези неща се появяват при дълга връзка и това съвсем не значи, че някой от двамата изневерява.Може да е предпоставка -но в никакъв случай факт !Ще разбиете нечие семейство така,"браво"!
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.