Home Признаци за изневяра Десетте РЕАЛНИ причини за изневяра
Десетте РЕАЛНИ причини за изневяра
Написано от izneviara.com   

Десетте РЕАЛНИ причини за изневяраДискусията дали хората по природа са моногамни или не сигурно ще продължи, докато човешкия род го има на тази земя. Факт е, обаче, че почти всеки се чувства предаден, когато му изневерят и ревнивците държат по-големия дял в населението.

Когато се случи така, че единият от двамата партньори потърси интимната компания на трети, най-често хората си го обясняват с клишето "Сигурно нещо му/й е липсвало, за да изневери." Това не винаги е така. Причините, поради които човек може да кривне от правия път са най-разнообразни.

 

1. Желанието да си желан...е сигурно, най-мощното  желание. Има хора, които непрекъснато имат нужда от доказателства, че противоположния пол е привлечен от тях и те много рядко са моногамни.

 

2. Добрата възможност. Сложете си ръка на сърцето и кажете честно - ако знаехте, че няма абсолютно никакъв шанс да ви хванат, няма ли да изневерите? Не е задължително да имате проблеми във връзката си. Помните ли как, като бяхте малки, се измъквахте вечер за купон и се връщахте рано сутрин, без никой да разбере къде сте били? Е, същото е.

 

3. Физика. Да, има хора, които не могат да се въздържат на чисто физическо ниво. Те, обикновено, имат стабилна връзка и успяват да изневерят, така че да не ги усетят. Най-често забежките им не продължават повече от една-две срещи.

 

4. Кръшкачи... са такива люде, които  по принцип не считат изневярата за вид предателство.Те не се чувстват удовлетворени от обвързване само с един човек, имат нужда от разнообразие и не изпитват вина от това.

 

5. Вратичката. Така наричаме паралелна връзка, която се поддържа, в случай, че официалната такава не потръгне. Най-често жените имат такива отношения, а някои дами успяват да държат повече от няколко отворени вратички.

 

6. Несъзнателно желание да се саботира връзката. Понякога не можем да си признаем сами на себе си, че нещата просто не вървят. И "изведнъж" правим някоя глупост, която слага край на всичко и ни спестява откритието, че любовта отдавна си е отишла.

 

7. Обичам двама души. Невъзможно, а? Един съвет: никога не казвайте никога. Само защото на обществено ниво сме приели, че бракът е институция за двама, не значи, че сърцето е длъжно да се съобразява с тези правила.

 

8. Почивка. Да - от време на време той и тя просто искат да си вземат почивка един от друг. Не са спрели да се обичат, но всеки има нужда от малко време сам. Най-често партньорите не могат да си признаят за тази необходимост и като естествена реакция се стига до изневяра.

 

9. Отмъщение. Изневярата за отмъщение не винаги цели да възмезди друга изневяра. Понякога става дума за съвсем различни непростени обиди.Много хора изневеряват, за да почувстват, че са отвърнали на някакъв вид удар.

 

10. Искрата. Връзката ви е щастлива, но срещате някой, с когото, без да искате обменяте искри. Знаете, че това не е любов, а химия, и сте наясно, че няма да продължи за дълго, но въпреки това поемате риска. Един съвет: ако не искате излишни драми, уверете се, че човекът срещу вас има същите намерения. За вас може да е само искра, но за него/нея може да е нещо повече.

 

(автор Наталия Александрова, източник: http://pikantno.eu/viewnews.php?id=6652)

 

 

 

Коментари 

 
0 #3 Mirela 2018-02-26 07:54
Zdraveite i ot men , priqtelqt mi ot izvestno vreme nasam nqma jelanieto da pravim sex , pravim go no nqkaksi si ne e kato predi a nie veche sme vtora godina zaedno , ne e da sme kato ot 20 godini zaedno. Obichame se no nqkaksi ne useshtam da me jelae po syshtiq nachin , vqrno che i drugi faktori ni vliaqt no nqkaksi si mislq che sexa e polovinata vryzka az vinagi sym se opitvala da ne ni vliaqt drugi neshta ...
 
 
0 #2 andreigulmezov 2013-12-11 08:21
десетте реални причини за изневяра
 
 
+15 #1 РУСИ 2012-08-18 11:10
Хора не се заблуждавайте,н е се оплитайте в мрежите на психолози,сексо лози и разните аналитици.Истината е една и много проста.
ИЗНЕВЕРИЛИЯ СЪПРУГ Е ПРЕДАТЕЛ в битката за оцеляване сред жестокостта на окръжаващият ни свят.Който иска да си живее с предатели става лицемер в собствените си очи и така си заживява.Изхода който го очаква-смачкана психика,съсипан и деца,тежки болести,убийств о на партньора.Изхода е само един раздяла последвана от няколко опита с различни партньори без страх за изгубеното време,натрупван е на опит и щастлив живот въпреки трудностите,защ ото любовта е стимул.
И НА КРАЯ ЕДНА СТАРА ПОГОВОРКА КЪМ ВСИЧКИ МЪЖЕ И ЖЕНИ:
-Единственото по лошо нещо от мъж който не слуша жена си,е мъж който слуша жена си!!!-всеки може да си направи собствена интерпретация на поговорката както намери за добре.

НАКРАЯ НА ВСИЧКИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ УСПЕШНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ АДА НА ГНИЕЩИТЕ СЕМЕЙНИ ВРЪЗКИ!!!
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.