Home Признаци за изневяра
Признаци за изневяра
Написано от izneviara.com   

 

Признаци за изневяраОще в началото ми се иска да кажа, че да търсиш постоянно признаци за изневяра в своя партньор е болестно състояние и най-добре е да се обърнете към специалист. Постоянното натякване “Ти май ми изневеряваш, а?”, “Онзи защо ти звъни в къщи?”, “Ти я гледаше все едно я искаш!”... и прочие такива реплики от второкласен филм, всъщност имат обратен ефект. Дайте кредит на доверие на вашия партньор и му вярвайте, защото той също ви вярва и ви обича.


Причината да пиша за “Някои признаци за изневяра” е, че все пак изневерите се случват и когато съвсем случайно се натъкнете на някой сериозен признак, може би ще искате да научите повече. Колкото и да е глупаво, признаците на хората, които се впускат в изневяра са изумително често повтарящи се и дори може да се каже класически.

Аз съм ги обединил в няколко по-големи категории.


1. Разходите.

Често да имаш “романтична афера” води до значително увеличаване на разходите. За жена това може да е необяснимо увеличаване на разходите за пазаруване на храна и неща за домакинството. Мъжете често започват да купуват цветя, подаръци, вечери или стаи в хотел. Аз имам приятел, който задлъжня на банки с близо 10 хиляди лева едва за половин година. В нашето семейство аз и приятелката ми си имаме различни сметки, така че проследяването е по-трудно, но определено забелязах странни покупки, които никога не беше правила.


2. Телефонът.

При случайно обаждане по мобилния телефон, звуците които се чуват наоколо не са характерни за мястото, където партньора твърди, че се намира в момента. Често има обаждания в странни часове, които са последвани от тих и напрегнат разговор в другата стая. Ако случайно влезете, разговорът рязко се прекъсва. Тя или той си закупува нов мобилен телефон и го премълчава. Често “резервния” мобилен телефон е с предплатена карта. Жените понякога го съхраняват в най-трудно достъпното отделение на дамската чантичка, включен “на вибрация”, “тих режим” или съвсем изключен. Мъжете си го завират по разни вътрешни джобове с цип или още по-често телефона е в колата. Той или тя сключва отделен договор за мобилния си телефон, често по причина “да минава за разход на фирмата”. Телефонните обаждания и СМС-ите се изтриват веднага след прочитането им от “историята”. Обаждания, за които знаете, че са се случили в определен час, липсват от “историята” на обажданията. Намирате в телефона снимки от места, където партньорът ви не би трябвало да е бил или с хора, с които не би трябвало да е бил там. Тук искам да вметна, че намирам за важно да се спазва правото на личен живот на всеки. Въобще идеята да ровиш из чужда чанта, джобове или телефон е малко гнусничка... И все пак признавам, че са ми минавали такива неща през главата, когато случайно забелязах поне 10 други признака, затова няма да съдя никого.


3. Компютър, Имейл, Скайп.

В днешно време е трудно да се мине без някакъв тип електронна комуникация при извънбрачните връзки. Освен телефоните, основен похват са email, Skype, сайтове за запознанства със съответния интерфейс, подпомагащ комуникацията. Ако случайно сте имали общ имейл (което по принцип е глупава идея), то изневеряващата половинка, един ден решава да си направи свой собствен. Повечето операционни системи предлагат да запомнят вашите “потребител” и “парола” на имейла ви. Глупав начин за издънка - не го правете:)


Същото се отнася и до Skype. Моята приятелка си беше направила нов акаунт в Скайп. И понеже всички акаунти се запомнят след едно влизане, то новият се мъдреше в списъка с акаунти. Доста глупава грешка, предвид на това, че има начини това да се скрие. Уважаеми изневеряващи, моля ви - не правете детински грешки. На нас - другите - наистина ни е много трудно да се правим, че не виждаме такива неща. Бъдете малко по-внимателни, защото ни обиждате и наранявате с държанието си.


Предполагам, че е глупаво да го споменавам, но също така не е добра идея да държите снимки на вашия любим на компютъра в къщи. Дори сложени в най-затънтената директория и папка, те пак са там и е лесно някой случайно да се натъкне на тях – има “история”, има “често използвани програми”, обикновено има “кеш” за браузърите, има и други места... Ако изневерявайте, поне си направете труда да “заметете” чуждото присъствие.
Стоенето до късно през нощта пред компютъра, дълго след като партньорът си е легнал, направо е класика в жанра. За изневеряващия е ужасно трудно да се откъсне от комуникацията с другия през различни програми и сайтове...


Приятелката ми често прекъсваше рязко писането на писмо, когато аз влизах в стаята и се прехвърляше на “друг екран”. Глупавото е, че дори след един час екранът, статията, сайтът, страницата си оставаха едни и същи. И веднага след излизането ми от стаята, чукането по клавиатурата започваше отново. Обидно. Дори специално да не забелязваш такива неща, действията й се набиваха в очите страшно много. Вярно е, че любовта е сляпа. Сляпа е не само към недостатъците на любовника, а и към страданията и чувствата на партньора.


4. Автомобилът.

Презервативи в неговата или нейната кола, противозачатъчни в нейната (макар по принцип да не използва). Мои приятели държат презервативите си скрити точно в колата. И като заговорихме за колата, ще спомена и друго, което често правят мъжете – махат си детските столчета от колата и разчистват внимателно играчките. Обикновено колата се поддържа чиста отвътре, защото често се стига до секс в нея.

5. Секс.

Това е един от наистина “лесните” за усещане показатели. В тази област нещата варират много, но имат една обща черта - промяната:


- Изведнъж желанието за изпробване на нови сексуални практики нараства.
- Той или тя изведнъж спират да искат секс с другия.
- Той или тя внезапно искат много повече секс от обикновено.

Всъщност това е един от първите наистина ясни признаци за съществуваща изневяра или за замисляна може би несъзнателно такава. Един мой близък приятел ми каза: “Можеш да правиш добър секс с човек, с когото нямаш проблеми. Това е човек, когото обичаш и цениш, съответно и той теб, или човек, когото не познаваш – например проститутка или еднократна забежка. Имаш ли проблеми с някого, сексът винаги страда като качество и количество.” Понякога аз сравнявам секса със стрелката на бензиномера в колата - показва колко още "гориво" е останало в резервоара. Сам по себе си сексът не е гориво, единствено показва има ли такова:)
За изневеряващите практически е невъзможно да променят признаците, свързани със секса. При жените е значително по-явно и видимо охладняването към сегашния партньор. По-рядко се случва да искат разнообразие в секса, обикновено просто не искат секс или го правят по задължение, чувствайки се жертви.


При мъжете желанието за нови сексуални практики става по-осезателно. Желанието за секс играчки, бельо, нови пози... От друга страна, като мъж мога да кажа, че изневярата далеч не е единствената причина да искам такива неща.


6. Класическите “дребни” неща.

Колкото и да са класически, продължават да се случват постоянно:


- Той се прибират с червило, блестящ гланц или фон дьо тен по себе си, евентуално мирише на чужд парфюм.
- Тя мирише на чужд афтършейв.
- Тя се прибира в къщи с цветя, подарени й от “доволен клиент”.
- Тя започва да си купува скъпо бельо, което той никога не вижда върху нея.
- Той започва сам да си купува бельо:)
- Тя си променя драстично прическата. После започва да я поддържа редовно.
- Той или тя тръгва на фитнес.
- Тя внезапно се увлича по йога, пилатес, танци или сетете се какво друго.
- Тя започва да участва в родителски съвети, събранията на които се провеждат вечер.
- Той ходи често на делови вечери.
- Той или тя забравя да си сложи халката. Обикновено е той, защото тя не забравя:)
- Появяват се необясними одрасквания на раменете или гърба му или на нейните колене и бедра.
- Внезапен интерес към друг жанр музика, странно хоби и прочие такива.
- Откривате случайно предмети от личен характер, които вие не сте подарили на партньора си – пръстен, обеци, колие, портфейл, колан, шал.
- Тя пази чантата до себе си, даже лягайки да спи.
- Той или тя е заминал един ден по-рано от колегите си в командировка или фирмено обучение. Може и въобще да не е имало такова.
- Тя внезапно се разхубавява, при положение, че откакто се е родило детето не е полагала грижи за външността си.
- Той или тя започва изведнъж да отдава особено и ново значение на външния си вид.
- Тя отива да пазарува хранителни стоки и се връща след 5 часа.
- Той излиза на кафе с приятел и се връща след 5 часа.

 

7. Приятели, роднини.

Често ваши общи приятели и познати започват да се държат особено. Те или знаят за изневярата, или им е разказано какъв ужасен съпруг или съпруга сте. Това аз го наричам “подготовка на общественото мнение” и по-често се прилага като тактика от жените. Подготовката обикновено включва близки приятели, родители, брат, сестра. Ако е жена, “подготовката” задължително включва и майка й – тя е сигурен съюзник, независимо от обстоятелствата. Понякога се случва изневеряващите значително да променят отношението си към вашето семейство, вашите родители и роднини. В лоша посока, разбира се:)


При мъжете, по-често се случва техните колеги да са в течение на аферите им с колежка. Изумително често се случва мъжете да бъдат видени от общ познат в заведение, в центъра на града или в някой Мол. Аз лично си обяснявам това по два начина. Първо: мъжете са горди от красивото си ново “завоевание” и искат да се фукат. Второ: Жените, хванали се със “зает” мъж искат да бъдат “показвани и обгрижвани открито”, а не крити като проститутки по мотели и поляни.


8. Поведение.

Поведението на изневеряващите често се променя значително. Причините за това могат да бъдат обяснени от психолог. Аз нямам за цел да задълбавам по темата, само ще изброя няколко признака:


- Той или тя нямат вече доверие на другия, и търсят съвети от други.
- Внезапно започват обвинения и настойчиви въпроси за вярност, без да има повод за това.
- Той или тя създават усещането да не се чувстват приятно в присъствието на другия, постоянно са раздразнителни и заядливи.
- Той или тя загубва интерес на дейности в дома.
- Задават се хипотетични въпроси, от сорта: “Какво мислиш, възможно ли е да се обича повече от един човек по едно и също време?”
- Той или тя провокира скандали, за да може да "избяга" от дома.
- Внезапни открития за свободен работен ден, макар и на този ден да е бил или била на работа.
- Чести откази да се вечеря след цял работен ден навън – вече е имало една вечеря с друг или друга.
- Той или тя внезапно се държат много променливо и “на настроение”.
- Той или тя се измъква от дома тайно.
- Интуицията подсказва, че нещо хич не наред.

 

 

 

Коментари 

 
0 #36 Kamelia Dimitrova 2018-07-30 15:17
Мисля че мъжът ми ми изневерява незнам какво да направя как да разбера дали е така
 
 
-5 #35 Sonq 2018-02-09 21:24
Zdraweite,
az pak spq s edin jenen mnogo qko mnogo se kefqei taka kato vidq nqkoq jena zabrawilase mirisheshta na mandja i kachila 20 kg da se oprawdawa i obvinqva drugite. Nai glupavoto e da se opravdava s decata zashtoto neq q marzi da raboti i taka i e po lesno.I az imam dete vapreki tova namiram vreme da izglezdam dobre .
Spi s druga e kakvo e vinovno momicheto che vie si imate tam problemi
 
 
0 #34 maq 2016-07-19 19:11
zdraveite az sum ani na 18 godini sum ot godina i tri meseca imam vruzka s edno momche toi e ot susedniq grad vijdame se vseki den no poluchavah stranni telefoni obajdaniq ot momicheta koito mi kazvaha che toi ima vruzka s druga ot 5 meseca .. pitah go no otreche taka che v posledno vreeme se karame za nai malkoto toi vika govorim po 8 chasa na den no vecher rano zaspiva pri polojenie che ne si lqga tolkova rano a sutrim kato se chuem kum 6 toi veche e buden i ne znam dali mi izneverqva no imam sumneniq za tova i gledachki sa mi kazvali che toi ne e za men i ima dr jeni sumnqvam se vecher sled kato zatvorim izliza ne moga da go rosledq zashto sme v razlichni gradove no i oshte v proces na kurmuvane i nqmam knijka kak da razbera dali mi izneverqva mnogo shte mi e trudno ako e taka
 
 
+2 #33 Ели 2016-05-28 19:59
Здравейте,аз май съм най-малката тук. Мисля че моя приятел ми изневерява! Как да го хвана в крачка? Заедно сме от 2 години и живеем на семейни начела от една. На 19 съм студентка и работя. Почти не се прибирам вкъщи, но не е лишен от нищо поне според мен. От няколко месеца започнаха да ми изчезват дрехи и да се появяват на местата си след няколко дни, той започна да иска да правим секс постоянно, отново започна да ми купува подаръци, постоянно ме обвинява, че му изневерявам, без никакво основание,иска да е с мен навсякъде, започна да си купува нови дрехи и да се облича стилно, повече от преди,а днес намерих кутия цигари в нас, а никой от нас не пуши от този вид цигари! Искам да ми споделите начин да го хвана в крачка!
 
 
-2 #32 или 2016-03-23 10:37
Здравейте на всички жени и мъже тъйкато сте поголями от мен навярно знаете повече от мен за изневерята такаче помогнете аз съм на22 с мъжъми сме заедно от 7год и имаме две принцеси и искаме още едно признавам мн го ревнувам и знам че е съвсем нормално той да се увлече за кратко говорили сме по тази тема с мъжъми и неговата гледна точка за това е че ако има такива забежки би ми казал и съм склона да вярвам защото е имало такъв случай ама ми е казвал че това незначи нищо за него нали натискаласе е на него целувки и той на нея ама нищо повече и се обръща към мен и казва така ти си единствена за мен дори и да е имало някоя тя не е била нещо повече от Поредната. Апък и казва че като го има в къщи защо му е да търси другаде
 
 
-2 #31 илиева 2015-11-30 12:21
Здравеите на мен също ми се изневерява и то и вмомента не ми е никак приятно даже ме боли плаче ми се нервна съм но няма как да променя нещата повече обаче ме боли от лъжата и от това че знам остината хващан е а ме лъже и казва ти си луда иди да се прегледаш и да ида на лекар и му раскаба 5 години какво са за мен дали ще ми направи диагноза помогнете ми да помисля по добре изглежда че ми трябва помощ
 
 
+3 #30 djeylqn 2015-09-18 19:51
Zdraveyte!dnes v 17 chasa maja mi se pribra piqn v kushti.utochnqvam..beshe izlqzal oshte vchera vecherta i se pribra dnes sled obed.beshe mnogo piqn napravo se kachi na vtoriq i si legna da spi..sled 40 minuti se kachih pri nego dago vidq toi speshe mnogo dulboko i ne me chu..vidqh telefona.mu beshe do nego i go vzeh porazrovih se tuk tam i nakraq razgledah snimkite i tam vidqh edno momiche snimano s plastmasova chasha pulna s bira makar i porazmacano mojeh da vidq dobre...poglednah datata na snimkata kpga e pravena 17.09.2015 tochno kpgato i toi beshe piyan i daje oshte si e piqn v momenta spii..est kogato vidqh snimkata go sabudih pochnah da placha vikah mu govoreh mu koq e tq go pitah revah ujasno ...a toi vmesto dame uteshi dame pregurne zapochna dame psuva dami govori mnogo grubo dame psuva na maika izobshto vsicho gadno kpto moje dase setite..molq pishete mi iskam suveti iskam go samo za mane kak dago nakaram da pravi taka obicham go mnogo turpq sichko i vseki zaradi nego
 
 
+2 #29 Georgi 2015-01-24 23:55
Da be v dneshno vreme Vsqka jena e Kurva ... vanga ne naprazno e kazala Muj Kurvar Nigde Nevideh a Jena Vseka Vtora urospiq ;)
 
 
+4 #28 Александър 2014-10-24 11:47
Цитирам zlostar:
Много подло от ваша страна.Това че правите "това,което не бихте желали да ви направят" говори много...не съм съдник,всеки си има ценностна система и морал.Аз съм чистолюбив човек и имам вяра,че добрите хора са повече от..."дрегите" - успех :)

Думичката е чЕстолюбив. Има голяма разлика между честта и чистотата, но явно за жените второто е по-важно.
 
 
+4 #27 zlostar 2014-09-11 09:54
Цитирам seksi-dama:
Аз съм била от страната на измамените/преди да се разведа, моят съпруг си беше хванал любовница/,а сега съм от страната на изневеряващите с мен, т.е. на любовницата.
Какво да ви кажа, приятели, отдавна вече съм претръпнала на тема "вечна любов" или да си остана сама.
Съвземете се,хора, има толково други по-важни неща в живота от това да имаш човек до себе си, напр. деца, домашни любимци, здраве, екскурзии в други държави.. Сега се наслаждавам на свободата си и на това, колко много женени мъже ми се натискат... А аз тайничко им се присмивам/на тях и жените им/..

Много подло от ваша страна.Това че правите "това,което не бихте желали да ви направят" говори много...не съм съдник,всеки си има ценностна система и морал.Аз съм чистолюбив човек и имам вяра,че добрите хора са повече от..."дрегите" - успех :)
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.