Home Размисли Още за „добрите” и „лошите” момичета.
Още за „добрите” и „лошите” момичета.
Написано от izneviara.com   

Още за „добрите” и „лошите” момичета.Днес формулирах нещо, което винаги съм знаел - че има два типа жени: едните са „лоши”, другите – „добри”. Слагам лоши и добри в кавички, защото не влагам в това общовалидните понятия. Нека обясня какво имам предвид...

 

С лошите момичета можеш да правиш добър секс, а с добрите – да правиш чудесни буркани с кисели краставички.

Лошите с лекота съсипват семейства, около добрите всички в къщи се обединяват. Лошите те обичат, заради секса, разнообразието и парите, а добрите те обичат заради това, което си. Това всички мъже го знаят, затова обикновено се женят за добро момиче и си търсят лошо за любовница, когато доброто в къщи им втръсне. Така е било от древни времена, та до днес. Честно или нечестно е това, което мъжете правят, аз не се наемам да кажа. Очевидно аз не съм типичен мъж. За мен тези две понятия – честно и нечестно - промениха драстично значението си през последната година...

 

Преди 10 години аз срещнах своето „добро” момиче. Веднага я познах. Преди това в живота ми беше имало достатъчно лоши, за да позная доброто. Реших, че достатъчно съм се „наиграл” и ми е време да се установя и да създам семейство. Какво по-добро от семейство с добро момиче? В най-лошият случай ще е малко скучно, но какво толкова, нали досега достатъчно съм се забавлявал:) И така, с доброто момиче направихме добро семейство и живяхме добре доста време.

 

Един ден с изненада разбрах, че и с добрите момичета имало известен проблем! Добрите момичета не са се „наиграли” достатъчно по времето, когато нормалните хора „играят”. Добрите момичета изведнъж с ужас разбират, че животът ги „подминава” и че остаряват, а са имали съвсем малко забавления в него. И се хващат за първото преминало покрай тях забавление. Обикновено то се оказва „лошо” момче. Тези пичове винаги са наоколо и винаги са готови за още малко. Изведнъж „доброто” момиче става „лошо”! Това й докарва такива душевни страдания, че тя често взима „правилното” решение да съсипе брака си, само и само да остане „добра”. И тогава обикновено получава това, за което се е молила – истинско лошо момче, което да направи живота й „интересен”.

 

Моля ви „добри” момичета, ако един ден решите да ставате като „лошите” си посестрими и да играете тяхната игра, поне спазвайте правилата на играта. Правилата на тази стара игра са прости: „Най-важно е семейството! Ще си играя, с когото си поискам и колкото си поискам и после ще се върна при семейството си с усмивка”. Това е. Изглежда просто на пръв поглед, но се оказва непосилно за не-свикналите да бъдат „лоши”. По някаква странна причина, „добрите” разбират тази игра малко по-различно: „Щом искам секс с чужд мъж, значи има огромен проблем в отношенията ми с моя, значи трябва да се разделим! Мисля, че новият е МЪЖЪТ!” Далеч съм от мисълта, че няма проблем в отношенията с настоящия мъж. Напротив, сигурен съм, че има. Но също така съм сигурен, че не раздялата е първото решение, което следва да ви дойде наум. Да, то е най-лесното, защото така отново ще станете „добри”. Но наистина ли вярвате, че сте добри?


Преди време една мъдра жена ми каза:
„За жалост шамарите, които имаме да си ядем просто си ги изяждаме и години по-късно осъзнаваме, че това е било неизбежно. Когато успеем да постигнем (след много търсене на истинския начин), пълен вътрешен баланс, тогава и по-малко ще грешим.”

 

Бих искал да пожелая на мъжете, които четат: „Изберете момиче с минало, а не с бъдеще”.
Бих искал да пожелая на жените, които четат: „Поиграйте си достатъчно и когато сте уморени от игри, направете семейство.”

 

 

 

Коментари 

 
0 #3 Мария 2013-08-29 08:18
Що за лицемерие ??? Ще си играя, ще ме докосва друг там и там и ще се връщам като "ни лук яла ни лук мирисала " ?! Е на това му се вика желязна мъжка логика!! ВИЕ правите ТОЧНО така мъжете, нали - наигравате се и после хоп в леглото обратно при мама! Съгласни сте жена ви да си предлага голите гърди на някого,да го допуска в себе си и после " с усмивка на уста" да ви ги предложи на вас ! Ами има подходящи африкански племена за тези работи,там цялото племе оправя една жена!
 
 
+2 #2 asda 2011-01-03 07:49
Може би същото се отнася за добрите и лошите момчетата?
 
 
+8 #1 Petia Furnadgieva 2011-01-03 06:22
Аз бях момиче с минало, поиграх си достатъчно, направих семейство, но уви, дойде време моят благоверен да си играе, от скука ли, или от това, че не се е наиграл, или просто ей-така. Няма формула. Всичко е индивидуално. каквото и да се направи според мен винаги може да има изненада. Важно е да сте подготвени за нея и да я приемете с разбиране, за да няма разочарование. Аз не бях подготвена и определено идеализирах връзката си с мисълта, че е временно увлечение. мислех, че като съм "добро" момиче всичко е о`.к. Но не. Нямам обяснение, защо го прави, въпреки че нищо не му липсва по негови думи. Някой има ли обяснение?
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.