Home Размисли Безсъници в Сиатъл
Безсъници в Сиатъл
Написано от izneviara.com   

Безсъници в Сиатъл

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Би ли могъл да обичаш някой, както си обичал съпругата си?
- Ами, това е трудно да си го представя.
- Какво смяташ да правиш?
- Да ставам от леглото всяка сутрин и дишам през целия ден. И след време може би няма да трябва да си напомням, за да го правя. После може би няма да помня колко перфектни бяха нещата.
- Защо е толкова специална вашата съпруга?
- Колко е дълго вашето предаване? Бяха милиони малки неща. Когато ги събереш заедно, те имаха значение за нас. Знаех го още първият път, когато я срещнах. Беше като да се прибера в единствения си дом, който някога бих имал. Беше като магия.

 

...

Спомних си как срещнах моята жена. Беше отдавна и цялата история беше много романтична. Почти като филм:) Колкото повече мисля, толкова по-невероятно ми се струва какъв късмет съм имал. ТОВА искам да си спомням, не ДРУГОТО.

Нелепо е да отричаме любовта си. Ние сме обичали и обичаме. Това е достойно за уважение. Да обичаш означава да бъдеш човек с главна буква. Да се отречеш от любовта си значи да изгубиш голяма част от себе си. Бъдете себе си. Обичайте!

 

 

 

Коментари 

 
+2 #3 T. 2011-07-28 20:04
@Г, ако съумееш да обичаш въпреки случилото се, то ти самият би допринесъл светът да стане по-добър.
 
 
+2 #2 Iva 2011-07-28 13:23
за хората които обичат една песен на Солтарийски "Завинаги". Надявам се че ще Ви хареса
 
 
+2 #1 Г 2011-07-24 18:31
Да обичаш?Въпреки случилото се?....Колко хора го могат?
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.