Home Размисли Секс (обичайте се)
Секс (обичайте се)
Написано от izneviara.com   

Секс (обичайте се)Много често партньорите забравят с времето, че сексът съществува за нещо повече от възпроизводство. Че сексът съществува, за да ни радва и да кара душите ни да пеят.

 

„Да се чувстваш добре", това означава душата ти да възкликне: „Ето, това съм Аз!"

 

Сексът е прекрасно смесване на енергиите на мъжкото и женското начало, прекрасно сплитане и стремеж към съвършенство, тържество на Живота. Сексът не е срамен, не е тегав, не е нещо, за което да говорим тихо и тайно и ОПРЕДЕЛЕНО не е лош. Има невероятна дупка в знанията ни по този въпрос. Често един от първите въпроси, който задавам на хората, които ми пишат е: „Правите ли още секс с партньора си?” И знаете ли какво?

 

В поне 60% от случаите не получавам отговор на този простичък въпрос. Едно ДА или НЕ би било достатъчно, но хората не искат да произнесат дори това... Един от най-естествените и прекрасни актове в Природата е издигнат в ранг на „забранено” и „срамно”. Не е ли това най-тъпото нещо?! Аз не питам, защото искам да знам малките ви тайни. За бога хора, не знам имената ви, имейлите ви нищо не ми говорят и вероятно повечето са регистрирани половин час преди да ми пишете, никога не предлагам да се видя с вас и все пак се срамувате!?! От какво, от кого? Ако не можете да говорите свободно с напълно непознат за нещо толкова естествено, колкото е ходенето по малка нужда, как очаквате да го направите с партньора си? Да, знам какво ще кажете: „Сексът е нещо интимно. Сексът се изживява вътре в двойката.” Дрън-дрън, вижте докъде я докарахме с това. Понякога ужасно се уморявам от клишета. А това е потресаващо клише. Задайте си въпроса – ако ми е толкова трудно дори и дума да промълвя за секс с някой, когото няма да видя никога през Живота си, казвал ли съм достатъчно на партньора си? Знае ли той какво харесвам, как го харесвам, къде и колко често? Знае ли? Нека аз ви помогна – НЕ, НЕ ЗНАЕ! Идея си няма. Предполага, налучква, пита и не получава отговори...  накрая просто се отказва да пита и да мисли дълбоко по въпроса. Обръщам се към вас дами: как разбирате, че бебето е гладно? Когато заплаче, нали? Това беше лесно:) А защо вие не плачете? Как партньорите ви да чуят колко сте гладни? Вие заслужавате уважение. Вие заслужавате добър секс. Кажете го на глас: АЗ ЗАСЛУЖАВАМ ОТЛИЧЕН СЕКС! Вие сте прекрасни. Но вие получавате точно толкова, колкото се осмелите да си поискате. Е, просто е – осмелете се да поискате повече. Не се задоволявайте с малко. Ако отказвате да приемете всичко друго, освен най-доброто, тогава ще получите най-доброто! Точно толкова е просто. Прочетете го пак – моля ви.

 

Но нека се върнем на секса. Как е най-добре да говорим за секс? Как най-добре да изявим сексуална енергия? Позволете да ви изненадам:

 

Любовно. Открито. Игриво. Радостно.

Бурно. Страстно. Съкровено. Романтично. С чувство за хумор. Спонтанно. Затрогващо. Изобретателно. Разкрепостено. Чувствено.

И, разбира се, Многократно!

 

Всичко около нас е енергия. Вибрации. Как изглежда сексът на двама души, потопени в океан от енергия? Прекрасен е:

 

„...Твоята енергия напира и засяга всичко останало. Всички и всичко останало засяга теб. Но ето че се случва нещо много интересно. В някаква точка между теб и всичко останало - тези енергии се срещат.

За да опишем по-нагледно нещата, нека си представим двама души в една стая. Те са на два противоположни края на стаята, отдалечени един от друг. Ще ги наречем Том и Мери.

Личната енергия на Том излъчва сигнали спрямо Том в 360-градусова окръжност в цялата Вселена. В частност тази енергийна вълна достига до Мери.

Мери в същото време излъчва собствената си енергия и част от нея достига до Том.

Но тези енергии се срещат по средата между Том и Мери по неподозиран от тях самите начин.

Тук енергиите се съединяват (спомнете си, че тези енергии са физически феномен, те могат да се измерят и почувстват) и се съчетават така, че образуват нова енергийна единица, която ще наричаме „ТОМЕРИ". Това е съчетаната енергия на Том и Мери.

Том и Мери спокойно биха могли да нарекат тази енергия Съвместното Ни Тяло - защото тя е точно това: едно енергийно тяло, с което и двамата са свързани и което и двамата захранват постоянно с енергия, която се излъчва към него и което излъчва обратно енергия към своите „дарители" по канала или струната, или нишката, която винаги съществува в Матрицата. (Всъщност Матрицата е тъкмо този „канал".)

Това преживяване на „ТОМЕРИ" е истината за Том и Мери. И двамата се чувстват привлечени към това Свято Общение. Защото чувстват по канала върховната радост на Съвместното тяло, формирано помежду им, на Благословения си Съюз.

Том и Мери, макар и далеч един от друг, могат да почувстват - по физически начин - онова, което става в Матрицата. И двамата се чувстват неотменно привлечени от това преживяване. Те имат желание да бъдат един с друг! И то веднага!

Тук влиза в действие тяхното „възпитание". Светът ги е учил да не избързват, да не се доверяват на чувствата си, да се пазят да не бъдат „наранени", да се въздържат.

Ала душата... Желае да познае „ТОМЕРИ" - още сега!

Ако двамата имат шанс, те ще отстояват свободата си да се отърсят от страховете си и да повярват, че любовта е всичко, което съществува.

Тези двама души непреодолимо са привлечени към Съвместното Си Тяло. ТОМЕРИ вече се преживява на метафизично ниво и Том и Мери ще пожелаят да го преживеят и физически. Това ще ги сближи. Не един към друг. Така може да се стори на страничния наблюдател. Те всъщност се опитват да постигнат ТОМЕРИ. Стремят се да постигнат това място на Божествен Съюз, който вече съществува помежду им. Мястото, където те вече знаят, че са Едно цяло. Стремят се да изживеят чувството да бъдат Едно цяло.

И така те се стремят към „чувството", което изживяват и, скъсявайки разстоянието, което ги разделя, те „скъсяват нишката" и енергията, която и двамата изпращат на ТОМЕРИ, изминава по-кратко разстояние и така става по-интензивна.

Сега те са само на крачка един от друг. Съвместното им Тяло ярко свети. Вибрира с огромна честота. „Връзката", която се насочва и изхожда от ТОМЕРИ е по-уплътнена, по-широка, светла, гори от протичането на невероятна енергия. Двамата „горят от Желание". Наистина!

Стават все по-близки.

Ето че се докосват.

Чувството е почти непоносимо. Изключително. В момента на докосване те чувстват цялата енергия на ТОМЕРИ - цялата сгъстена, интензивна, единна субстанция на тяхното Съвместно Същество.

Ако отворите сетивата си, ще почувствате тази неуловима, сюблимна енергия да потръпва при докосване - понякога тръпките ще преминат през вас - или ще почувствате топлина при докосването - или топлина, която внезапно ще се разлее по цялото ви тяло, но ще бъде концентрирана в най-ниската чакра, тоест енергиен център.

Тя ще „гори" там особено силно и Том и Мери ще изпитат страст един към друг!

Сега те се прегръщат и преодоляват пространството помежду си. Том, Мери и ТОМЕРИ вече са в единно пространство. Том и Мери могат да усетят ТОМЕРИ по между си - и им се ще да се приближат още повече - буквално да се слеят с ТОМЕРИ. Да се превърнат физически в ТОМЕРИ.

Аз съм дал възможност за подобно сливане на мъжкото и женското тяло. В този момент телата на Том и Мери са готови да се слеят. Тялото на Том е готово буквално да проникне в Мери. Тялото на Мери е готово буквално да приеме Том.

Тази трьпка, това горене е повече от силно. То е... неописуемо. Двете физически тела се сливат. Том, Мери и ТОМЕРИ стават Едно цяло. В плът.

Енергиите продължават да протичат през тях. Непреодолимо. Страстно.

Те се надигат. Движат се. Не могат да се наситят един на друг, иска им се да бъдат още по-близо. Те копнеят да бъдат близо. Близо. Още по-близо.

Те избухват - буквално - и физическите им тела са целите в конвулсии. Вибрацията изпраща тръпки до връхчетата на пръстите им. В избухването на тяхното Единение те познават Бога и Богинята, Алфата и Омегата, Всичко и Нищо - Същността на Живота - Преживяват Битието.

Стават и някои химически процеси. Двамата стават Едно цяло - и едно трето цяло често се създава във физическа форма.

Така се създава видимо проявление на ТОМЕРИ. Плът от тяхната плът. Кръв от тяхната кръв.

Те създават живот в буквалния смисъл!...”

 

Обичам ви! Творете. И творете често:)

 

 


(В статията са използвани материали от книгата на Нийл Доналд Уолш "Разговори с Бога 2")

 

 

 

Коментари 

 
+3 #1 mila 2013-01-01 06:28
За много много години да гори в теб този пламък! Благодаря ти за топлия подарък! Творческата енергия поражда...Жалко наистина, когато е като хваната в капан от нас самите, сдържани в черупката си, сами се страхуваме, когато не познаваме себе си, страх ни е да горим в Любовта, а тя е Всичко, което претворяваме всеки миг и 'лошото' и 'доброто'.. Дано всеки се осмили да надмине 'границите' си, така по лесно ще сподели и на другите чудото на близостта.
Мисля си, изневерите сигурно са момента, в който отблъскваме сами себе си.. и в двете посоки... енергийно послание за миг от неприемане, в който все пак енергията си търси път, да пробие, както когато вулкана изригва...
Нека всеки опитоми вулкана в себе си :), Все пак благодарение на тази сила създаваме Живота във всичките му измерения!
Желая Ви много Любов и съкровено щастие!
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.