Home Размисли Изневяра.com - помощ при изневяра
Изневяра.com - помощ при изневяра
Написано от izneviara.com   

Този сайт е за изневярата. Милиони от нас живеят милиони фалшиви животи и само едно телефонно обаждане, една случайна среща или изпусната дума ни делят от неописуемата болка, причинена ни от близък човек.

 

Ще съм тук, за да ви помагам.
Ще бъда до вас докато преодолеете изневярата.
Ще бъда честен с вас.
Познавам болката от изневярата.
Искам вие да продължите да живеете и да обичате.


Събудете се! Вземете Животът в ръцете си! Не позволявайте болката да ви пречупи! Проумейте случващото се! Оцелейте, заради вас самите!

Ако търсите отмъщение, това е грешното място. Не подкрепям и наемането на детективи и всякаква форма на следене. Вярвам, че всеки има право да сгреши и дори в грешката си има право на личен живот. Не съм психолог, а обикновен човек, преживял изневярата на жена си. Ще ви съчувствам истински и да ви разкажа как аз и много други като нас се справяме с проблемите, свързани с изневярата и последствията от нея. Ако вече са ви изневерили, аз ще опитам да ви помогна да преминете през ада и да оцелеете. Ако вие изневерявате, аз ще изслушам вашата изповед и ще опитам да ви помогна да спрете да го правите заради вас самите и заради хората около вас. Искам да ви помогна да се отърсите от лъжите и да заживеете отново стойностен и честен живот. Вярвам силно, че дори да сгрешиш, можеш пак да бъдеш ЧЕСТЕН с партньора си.

Какво ще намерите в сайта?

Ще разберете, че вашият случай не е единствен и ако действате правилно и навреме, бихте могли да превърнете този тежък момент в живота си в едно от най-хубавите неща, които са ви се случвали. Успех!

 

В последните години изневярата се е превърнала в широко разпространена и дори донякъде приемлива епидемия. Когато преди време се събудих от дрямката, наречена “мой живот”, установих с удивление, че ние хората можем да бъдем много прикрити и двойнствени. Можем да живеем с лекота повече от един живот едновременно и това не ни тежи кой знае колко. И не е ли това нормално?

Защо днес за хората става все по-трудно да са верни на връзката си? Това предизвиква и други въпроси: Защо някой въобще решава да се обвърже и след това да абдикира от задълженията си към връзката, не е ли по-умно и по-честно въобще да не се обвързва? Всъщност случилото се - случило, но защо след това хората избират да продължат да бъдат нечестни? Не вярвам във вечната и фатална любов, но честността във всяка връзка е важна, дори когато да бъдем честни означава да си признаем, че не обичаме вече партньора си.

Има въпроси и за човека, на когото са изневерили: Наистина ли мислите, че само „другият” е виновен? Ще имате ли силата да обичате отново този, който ви е изневерил? Ще се справите ли с огромната пропаст, зейнала в доверието между вас? Защото всяка връзка се крепи на няколко неща, като едно от най-важните е доверието. Липсата на доверие е смъртоносна за всяко отношение между хората, още повече това се отнася за романтична връзка. Доверието е в основата на всяка успешна връзка, дори тя да е бизнес партньорство. Когато доверието в една връзка е загубено, връзката започва бавно, но сигурно да губи смисъла си. Доверието може или да прекрати дадена връзка или да я накара да съществува. Ще може ли нараненият партньор да преглътне станалото и да опита да възстанови връзката? Вероятно в някои случаи би било възможно, ако опитаме да разберем причините за изневярата и успеем да се издигнем над нея и да бъдем щастливи, въпреки нея. Това обаче въобще няма да е лесно и определено няма да си струва, ако не сме напълно убедени, че и двамата партньори ще полагат нужните усилия за развитие на връзката и занапред.

Искам да ви помоля и вас за подкрепа с честни писма и коментари, за да помогнем на хиляди други в нашето положение. Няма да толерирам нецензурни изказвания, едностранчиви обвинения и насаждане на антагонизъм между половете! Ако искате единствено да плюете срещу партньорите си, търсете друг сайта за това.

 

 

 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.