Home Щастието е в теб За радостта от Живота
За радостта от Живота
Написано от izneviara.com   

Радостта от ЖивотаТи чуваш само това, което си готов да чуеш. За да чуваш повече неща, трябва да се развиваш и да вървиш напред. Няма да се уморя да ви го повтарям:) Шегата настрана... Движението ни напред е неизбежно, няма друг начин. Не можем да не се движим напред. Но освен да се движим напред, ние сме дошли тук, за да изпитваме радост от живота. Точно така – РАДОСТ ОТ ЖИВОТА!

Има една много странна жена – Естер Хикс, която говори едни странни на пръв поглед неща. Аз ви предлагам обаче да я чуем:

 

 

“Причината все още да не си получил това, което желаеш е, че задържаш себе си на вибрационна честота, която не съвпада с честотата на желанието ти. Това е единствената причина - няма друга. Важно е да разбереш, че ако спреш и помислиш или още по-важно, спреш и почувстваш, ще можеш да определиш точно къде има дисонанс.

Единственото нещо, което трябва да направиш е нежно и постепенно, една по една, да се освободиш от мислите на съпротивление, защото те са ограничаващите фактори, които ти влияят. Нарастващото облекчение ще ти показва, че се освобождаваш от съпротивлението, точно както чувствата на нарастващо напрежение, гняв, неудовлетвореност са ти показвали, че усилваш съпротивлението си.”

 

Да, гневът в нас ни отдалечава от нещото и от мястото, където нашата същност иска да сме. Затова нека работим върху гнева, обидата и разочарованието си. Те не ни носят нищо хубаво. Спомнете си, че сме дошли тук, за да изпитваме радост от живота и не се отказвайте от това свое изначално право.

 

“Обръщайки внимание на сигналите, които получаваш от емоциите си, ти можеш да разбереш с абсолютна точност всичко, което преживяваш и което някога си преживявал. С точност и лекота, каквито може би не си изпитвал досега можеш да използваш това ново разбиране на емоциите си, за да създадеш бъдещото си преживяване така, че да те удовлетворява във всяко отношение.”

 

Казано по-просто: ако изпитвате негативни емоции, значи се отдалечавате от мястото, на което искате да сте. Ако изпитвате положителни емоции, значи се приближавате. Затова е толкова ВАЖНО да се чувстваме добре! Нашите чувства са нашият компас. Използвайте вграденият си компас, за да отидете до вашето място.

 

 

 

Коментари 

 
0 #1 Снежана 2014-01-26 18:53
интересно,ще се опитам да го приложа
 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.