Home Стъпки до изневярата
Стъпки до изневярата
Анатомия на прелюбодеянието – 15 стъпки до изневярата
Написано от izneviara.com   

15 стъпки до изневяратаПрелюбодеянието не се случва просто така. Човек не решава някой ден просто хей така да скочи в леглото с друг и да изневери на постоянния си партньор. Прелюбодеянието е кулминационната точка на множество малки стъпки към изневярата. Всяка стъпка сама по себе си далеч не изглежда сериозна или поне не е много по-напред от предишната. Това ни кара лесно да взимаме решението за тази “още една малка стъпчица” и да не се притесняваме, че ще нараним хората, които ни обичат.


Следващите 15 стъпки са условни. Те анализират как изневярата възниква и се развива са на базата на интервюта, разговори, признания и кореспонденция с много хора, попаднали в ситуация на изневяра. Нашият въпрос е: “Как това се случи? Какви бяха малките стъпки, които доведоха до тази ситуация?” Редът варира отчасти от човек до човек, от случай до случай, то това е главната прогресия, която изплува в повечето инциденти. Това не е някакъв теоретичен списък. Това са истинските стъпки, които са били предприети от истински хора, които са изневерили и после са съжалявали за това. Те ни разказаха всичко това. Тези стъпки идват до вас с цената на много разбити истински животи.

 

 


Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.