Home За мен
За мен

Иван ТаневКазвам се Иван. Живея в София. Преди време случайно разбрах, че моята партньорка има връзка с друг мъж от година. Към онзи момент, с нея бяхме заедно повече от девет години. Имаме прекрасна дъщеря. Обичах жената в живота си и й вярвах безрезервно. Мислех, че животът ни е ОК, докато един ден всичко не се срина.

 

Това, което пиша тук е реално и се е случило наистина с мен и моята връзка. Търсейки решение за мен как да се справя със случилото се и да продължа живота си, се надявам искрено, че ще мога да помогна и на вас. Желанието ми е да ви изведа от ада на депресията и самосъжалението към по-хубаво място. Изневярата може да се окаже един от най-силните стимули за духовно развитие и себеусъвършенстване. За нещастие повечето хора затъват в самосъжаление, обвинения, горчивина, омраза и тръгват по спиралата надолу.

 

С приятелката ми вече решихме, че няма да останем заедно, но няма да чуете от мен лоши думи за нея, защото тя е стойностен човек. Не я обвинявам за нищо и целта на сайта далеч не е отмъщение. Простил съм й за повечето неща и съм осъзнал, че това, което ни се случи е било в крайна сметка за добро. То ме накара да се обърна към себе си и да започна да променям живота си. Благодарен съм й за времето, което сме изкарали заедно. Благодарен съм й, че ме дари с прекрасна дъщеря, която много обичам. Въпреки, че изневярата й беше най-болезненото преживяване за мен в живота ми, разбрах, че беше и един много ценен урок. Човек трябва да е благодарен както за "добрите", така и за "лошите" уроци в живота си. И когато загубим нещо или някого, нека не губим и урока.

Наскоро ми се наложи да махна контактната форма на сайта. Ако имате нужда да се свържете с мен, пишете на  . Засега това е единствения начин за връзка с мен.

 

 

 

 
Изневяра.com 2010-2020. Помощ при изневяра, признаци за изневяра, причини за изневярата, даване на втори шанс след изневяра, начини да преодолеем изневярата и отново да заживеем щастливо.